Bezig met laden…

Ijmuiden

IMG_4655Binnen no-time je rijbewijs halen in Ijmuiden!

Heb jij ook zo’n zin om je rijbewijs te halen? Rijschool Siegers geeft al jarenlang rijles in IJmuiden en omgeving. Al heel wat leerlingen hebben bij ons naar volle tevredenheid hun rijbewijs gehaald. Wij vinden het belangrijk dat iedere leerling de aandacht krijgt die hij of zij verdient, daarom worden de rijlessen afgestemd op jouw rijvaardigheid door onze deskundige en ervaren instructeurs. Dit zorgt ervoor dat de instructeur dat jij je volledig op je gemak voelt in de auto. Door middel van onze theoriecursus kan Verkeersopleiding Siegers ervoor zorgen dat je snel slaagt voor het theorie-examen.
Wanneer je besluit bij Rijschool Siegers te beginnen, maken wij met jou een afspraak voor een proefles. Naar aanleiding van deze proefles wordt in overleg met de instructeur een advies op maat gegeven over welk lespakket het best bij jou past. Vanaf de eerste rijles wordt er gewerkt met een instructiekaart. Deze instructiekaart geeft een duidelijk overzicht van alle vorderingen en stelt jou in staat op jouw eigen leerproces te kunnen volgen. Het is bij Rijschool Siegers mogelijk om direct te starten. Wij geven les 7 dagen per week les in comfortabele lesauto’s.
Ben je nieuwsgierig geworden? Maak dan snel een afspraak voor een proefles via onderstaand formulier en start met je rijopleiding bij Rijschool Siegers.
 
[maxbutton id=”4″] [maxbutton id=”5″]