Bezig met laden…

Heemskerk

IMG_4655Binnen no-time je rijbewijs halen in Heemskerk!

Ben je op zoek naar een betrouwbare en professionele rijschool? Dan ben je bij Rijschool Siegers aan het juiste adres! Rijschool Siegers is gevestigd in Beverwijk en geeft al jaren rijles in Heemskerk en omgeving. Bij ons kun je op een plezierige, professionele en betaalbare manier je rijbewijs halen. De instructeurs van Rijschool Siegers zijn gediplomeerd en beschikken over jarenlange ervaring. Zij vinden het erg belangrijk dat jij je tijdens de rijlessen op je gemak voelt en met plezier achter het stuur zit. Daar komt nog bij dat je bij Rijschool Siegers direct kunt beginnen en 7 dagen per week kunt lessen.
Wanneer je besluit bij Rijschool Siegers te beginnen, zal er eerst een afspraak worden gemaakt voor een proefles. Naar aanleiding van deze proefles wordt in overleg met de instructeur een advies op maat gegeven over welk lespakket het best bij jou past. Vanaf de eerste rijles wordt er gewerkt met een instructiekaart, dit zorgt ervoor dat al jouw vorderingen gemakkelijk bijgehouden kunnen worden. Wij vinden het heel belangrijk dat je een goede, zelfstandige maar ook veilige bestuurder wordt. Naast autorijlessen kun je bij Verkeersopleiding Siegers ook een theoriecursus volgen. Wij bieden een hoog slagingspercentage. Met de theorie op zak kunnen wij je vlot begeleiden naar het praktijkexamen toe.
Wil jij niet langer wachten en snel starten met jouw rijopleiding? Vul onderstaand formulier in en maak direct een afspraak voor een proefles bij Rijschool Siegers!
 
[maxbutton id=”4″] [maxbutton id=”5″]